Escapada perfectă în inima României

Cazarea noastră luxoasă și facilitățile de top vor face din șederea ta una de neuitat.

Experiență culinară unică

Ești în căutarea unei experiențe culinare deosebite? Restaurantul nostru elegant îți oferă cadrul perfect pentru o seară de neuitat. Meniul cuprinde mâncăruri clasice cu o notă modernă, pregătite cu pricepere de bucătarul nostru chef cu cele mai proaspete și mai bune ingrediente. Atmosfera este caldă și primitoare, iar serviciul este impecabil. În completarea fiecărui preparat, venim cu o lista extinsă de vinuri pregătită să satisfacă toate gusturile.

Rămâi în formă oricând

​​Suntem încântați să îți punem la dispoziție facilitatea noastră modernă pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele de fitness. Faptul că amenajarea sălii de fitness oferă multă lumină naturală și toate echipamentele de ultimă generație, face ca acesta să fie locul ideal pentru a te menține în formă și a te relaxa. Ne angajăm să oferim un mediu plăcut și de susținere pentru toți membrii noștri.

Consolidează relațiille în teambuilding

Dacă îți dorești să ridici moralul echipei sau doar să vă distrați, cadrul pitoresc oferit de locația noastră este locul perfect pentru a lega prietenii cu colegii. Locația noastră oferă o varietate de activități distractive perfecte pentru grupuri de toate mărimile iar personalul nostru se va asigura că experiența voastră să fie una de neuitat.Contactează-ne astăzi pentru a rezerva experiența de teambuilding la Liziera Blaj!

Relaxează-te cu stil

Liziera Blaj este locul perfect pentru a lua o pauză de la viața cotidiană și a te relaxa cu un cocktail la marginea piscinei noastre spațioase. Cu un design elegant și cochet, piscina noastră este un izvor de liniște și inspirație.